MINITON

MINITON - FORÆLDRE/BARN-BADMINTON

Miniton er badmintontræning med masser af leg, hvor børn fra 5-8 år og deres forældre/bedsteforældre træner sammen.

Både børn og forældre er aktive, når de går til miniton, og med redskaber som miniketsjere, hulahopringe, agilitystiger og masser af fjerbolde udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet.

Træningen foregår en time ugentligt. Der er et hold for helt nybegyndere med en forælder og et hold for børn, som har spillet mindst en halv sæson med forælder. Vi har seje og dygtige trænere på begge hold.

Forældreinvolvering gør – udover at det er skønt at dyrke idræt med sit barn – at der er mange hænder, bl.a. til at kaste bolde til spillerne, hvilket gør udbyttet enormt for det enkelte barn. Der bliver ikke spillet kampe til miniton-træningen, så det betyder ikke så meget, om forældrene kender badmintonreglerne eller ej.

Miniton er med til at sikre de yngste badmintonspillere den rette teknik fra start. Ved at have fokus på få, men væsentlige områder af teknikken i badminton og træne disse områder igen og igen, får den enkelte spiller et godt fundament for at deltage til den almindelige klubtræning og dermed udvikle sit badmintonspil maksimalt fra dag et.

Vi spiller med indendørssko, dvs. sko med lyse gummisåler, som ikke smitter af på gulvet og sko, som er helt rene!

Tid

På Islands Brygge: Søndage kl. 16-17

I Ørestad: Søndage kl. 11-12

Træningssæsonen følger skolekalenderen for Skolen på Islands Brygge.

Pris

600 kr. for barn og medfølgende voksen spiller per halve sæson. Voksen og barn opkræves hver især 300 kr.

Tilmelding

Både barn og voksen skal tilmeldes via tilmeldingsformularen her fra siden. Tilmeld begge spillere ved at udfylde formularen "TILMELDING" to gange. Skriv i kommentarfeltet hvis du vil tilmeldes Miniton i Ørestaden.

HER ER BADMINTON EN LEG
_34i1098
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfndbfmtffndg5x0rhss5qcgcixv0?sha=df36fedcaa109c77