Klubnyheder

Infobrev - efterårssæson 2019

12. august 2019, 21.54


Hej alle

Så blev det slut på denne sæson, og ferien er endelig kommet til de fleste.

Vi har søgt haltider for de næste to år, og vi har heldigvis fået det meste af det, som vi ønskede.

Holdplanen for næste sæson er vedhæftet i denne mail.

Vi har fået noget haltid på Kalvebod Fælled Skole, hvilket giver os plads til, at give enkelte hold flere træninger, men også at udbrede badminton til bydelen. Det bliver spændende.

Generelt gælder det for alle, at det er godt, at holde sig i form i ferien,  det gør en kæmpe forskel når vi igen er tilbage i hallen, og så forebygger det skader. Prøv f.eks. en app på mobilen der hedder 7 minute workout. Der er ikke så meget der skal til ;-)

Ønsker du eller dit barn IKKE at spille badminton næste sæson, så bedes I udmelde pr. mail hurtigst muligt, så vi kan give pladsen til en af dem der står på venteliste.

Senior og motionister: I må stadig meget gerne sende tilkendegivelse på mail til holdledere Martin eller Klaus, hvorvidt I vil være med til holdkampe næste sæson.

Familiebanespillere: Det er super vigtigt, at I husker at afbooke jeres baner, hvis I ikke vil bruge en booket bane alligevel, da der er rigtigt mange der gerne vil spille, og knap så mange baner. Derudover, hvis vi har en haltom hal stående, så vil haltiden blive taget fra os, da det så anses som misligehold! Næste sæson prøver vi, kun at lægge banerne op i kalenderen for en måned ad gangen, så det ikke er muligt at booke sig på for mange baner ad gangen.

Minitonspillere: De to minitonhold er nu slået sammen, så der kun er ét hold. Til gengæld har vi nu også et hold i Ørestaden. Der er en del spillere som er rykket op på ungdomshold. De spillere der er rykket op, vil få særskilt mail herom.

Følg med i kommende aktiviteter i holdsportkalenderen: https://www.holdsport.dk/club/...

Hent holdsport-app’en til din mobil! 

OG giv os dit LIKE på FB OG INSTA: https://www.facebook.com/Islan... Her poster vi jævnligt billeder fra vores arrangementer og træninger.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig ferie, vi ses igen fra mandag den 12. august :-)

Bedste feriehilsner fra

IBB's bestyrelse og trænerteam

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfndbfmtffndg5x0rhss5qcgcixv0?sha=df36fedcaa109c77