Om IBB

Om Islands Brygge Badminton

Islands Brygge Badminton er stiftet 3. maj 2012. Klubben huserer i København, lige i starten af Amager på Islands Brygge og i Ørestaden, tæt på metroen.

Vi spiller i den nye hal på Skolen på Islands Brygge, Artillerivej 57, 2300 Kbh S og på Kalvebod Fælled skole,  Else Alfelts Vej 2, 2300 København.

Islands Brygge Badminton tilbyder badminton for alle! – børn, unge, voksne som ældre. Vi er en breddeklub, som vægter det sociale klubliv højt og tilbyder arrangementer og udfordringer for alle. Ligeledes råder vi over dygtige og veluddannede trænere og hjælpetrænere.

IBB er en frivillig forening og drives hovedsagelig af de, som er valgt ind i bestyrelsen ved den årlige generalforsamling. Bestyrelsen søger konstant ny viden og nye måder at tænke forening på. Vi sætter gang i nye tiltag til gavn for alle klubbens medlemmer. Bestyrelsens arbejde suppleres gerne med frivillige kræfter og klubben opfordrer medlemmer til at deltage aktivt i klubbens daglige virke samt diverse aktiviteter.

Klubben er medlem af Badminton Danmark og DGI. Vi deltager i Badminton Københavns holdturnering for ungdom og i Serie 30 og Serie 3 for seniorer.

Klubben indhenter straffe- og børneattester på alle bestyrelsesmedlemmer og trænere.

I øjeblikket er vi ca. 250 medlemmer i klubben.

Vi sigter mod årligt at få stablet sociale arrangementer, træningslejre, kurser, fælles stævner m.m. på benene, da vi ønsker en klub med sammenhold, sjov og udvikling.

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfndbfmtffndg5x0rhss5qcgcixv0?sha=df36fedcaa109c77