Klubnyheder

Nyhedsbrev maj 2020

16. maj 2020, 10.18

Nyt fra Islands Brygge Badminton –14. maj 2020 

Nu kan vi endelig begynde at se hinanden igen, det har vi glædet os til :-) Det sker her i første omgang ved, at vi tilbyder jer lidt udendørs træning. Det bliver tilbudt til alle vores ungdoms- og voksenhold. 

Herefter er der udsigt til åbning af indendørssport i fase 3, fra den 8. juni – åbningen af DK. Forhåbentligt er badminton med i denne åbning. 

Pt. ser vi dog en forhindring i, at skolehallerne bliver brugt til alle eleverne, sådan at de kan holde den fornødne afstand, dvs. at der står borde i hallerne. Men vi må se til den tid, hvordan situationen er og hvordan det kan løses. Vi kan også håbe, at vi evt. kan få lov til at bruge hallerne i skolernes ferie. 

Men alt det holder vi jer løbende orienteret om. 

Selv om I ikke har været i hallerne og træne, så har trænerne stadig fået deres løn, da de alle er ansat på kontrakter med faste timetal, og også fordi vi rigtigt gerne vil bevare deres ansættelse i IBB. Derfor så er jeres kontingentpenge ikke blevet sparet i IBB, men er gået til trænerløn. Vi håber også, at I stadig vil støtte op om IBB på den anden side af sommerferien – også i tilfælde af, at vi ikke skulle komme i gang med det samme, eller hvis vi er nødsaget til at køre træningen på andre måder end vi er vant til. 

Bestyrelsen og trænergruppen har i den seneste tid arbejdet på, at få lavet ny holdplan for næste sæson, og der er en del nyheder i planen, som vi håber at I bliver glade for. Holdplanen vil blive præsenteret for jer inden for de næste par uger. 

Derudover er vi også i fuld gang med at finde ny klubtrøje som vi kan repræsentere os i næste sæson. Vi satser på, at der kommer en lille facebook afstemning om valg af trøje, så hold godt øje på facebookgrupperne ;-) 

Husk også, at der er generalforsamling den 25. maj, se begivenheden i holdsport, det kræver tilmelding, da vi skal vide hvor mange vi bliver. 

Vi har også fået ansat en cheftræner for vores voksenafdeling; Kenneth Tillisch Sørensen. Vi glæder os meget til samarbejdet med Kenneth, som faktisk startede som spiller på vores Voksenfjerhold i Ørestad. Kenneth afslørede sig selv som træner, da vi stod og manglede assistance til de mange spillere der viste interesse på voksenfjerholdet, og dermed havde han nærmest ansat sig selv ;) Kenneth har allerede en hel masse lækkerier i ærmet til alle jer spillere – vi lader ham selv præsentere sig og det hele nærmere for jer. 

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfmzlfmjrfmtcyx0jhzg1pbnrvbmrrlmpwzyjdxq?sha=edd18dc7aa601e81