Klubnyheder

Nyhedsbrev juni 2020

12. juni 2020, 15.40

Hej alle

Vi har desværre fået den triste meddelelse fra Københavns kommune, at alle skolehallerne vil forblive lukkede hen over hele sommeren. 'Det var ikke lige, hvad vi havde forventet – så glæden ved fase 3 åbningen varede kun kort.

Men vi har fået lidt haltider i Prismen og Sundby idrætspark i stedet. Det er ikke ret mange timer, så vi må fordele dem som vi finder bedst muligt. Der vil komme særskilt mail ud omkring dette, når vi har fundet en passende fordeling. Vi kan desværre ikke garantere, at der vil blive plads til alle hold.

For familiebanespillere samt mikroton er det definitivt slut på denne sæson, og vi takker for deltagelsen denne sæson og håber, at vi ses igen efter sommerferien. Vi starter op igen fra den 10. august.


Infomøder og træning udendørs for alle hold lørdag den 13. juni

Som afslutning på denne sæson, og i forbindelse med ny sæsonplan gældende efter sommerferien, vil trænerteamet gerne holde en lille præsentation og informere omkring nye tiltag.

Der er mange spillere som rykker til nye hold i forhold til alder eller niveau, så det vil også være aktuelt at høre og have mulighed for at stille spørgsmål til dette (Vedhæftet dette brev, finder I den nye holdplan samt lister over spillerfordeling). Der vil være træning for alle ungdomsspillerne de første 45 min, så medbring gerne underlag, håndklæde eller lign. og en drikkedunk.

Derefter vil der være infomøde 15 min. for både spillere OG FORÆLDRE.


For Miniton, Mikroton og voksne spillere vil der dog ikke være træning, men kun infomøde!

Pga. forsamlingsforbuddet, skal I huske at tilmelde, så vi kan holde styr på, at vi ikke bliver for mange.

Vi går ud fra, at hvert barn tæller for 2 personer (barn + forælder). Hvis I kun kommer 1 spiller uden forælder (eller omvendt), skal I skrive det i kommentar, så vi ved det!

I må max. komme 1 forælder til infomødet, så vi har plads til så mange som muligt. Mød op umiddelbart inden træning, og forlad stedet umiddelbart efter mødet.

 • Hold afstand til de andre deltagere. 
 •  Ingen deltagelse hvis du har sygdomstegn! 
 •  Husk at afmelde dig, hvis du alligevel ikke kan komme.


Vi glæder os til at se jer spillere og forældre 

 Tilmelding er via holdsport, og kan tilgås via disse direkte links:

 •  Da vi er lykkedes med at få mere haltid på Kalvebod Fælled Skole, kan vi have plads til endnu flere spillere i Ørestad, og derfor har vi lavet en del flere hold, og opdelt ungdomsspillerne i alder også i Ørestad

 •  Voksne spillere deles op i niveauerne: Motionister, Senior 2 og Senior 1. Dvs. at voksenfjer udgår, og alle spillere fra tidligere hold opdeles i de nye niveauer

 • Netdrop som har været et ungdomshold for alle aldre i Ørestad udgår, og alle ungdomsspillere i Ørestad deles op i hold som svarer til dem på bryggen (Smash, Clear og Tap)

 • Pigetræning: Samling af pigerne i klubben på tværs af alder, niveau og vennegrupper. Der øves badmintonrelateret teknik, taktik, motorik og fysik på et plan hvor alle kan være med. Selvom badminton er i fokus er der også tid til hyggesnak og sjov, så det sociale også bliver en del af badmintontræningen. Det vil være event ca. 1-2 gange om måneden

 • Bobler: Trænerne udvælger, hvem der tilbydes denne ekstra træning. Der er fokus på at specialisere teknik samt styrketræning, hvorfor træningen tilbydes til engagerede spillere, som gerne vil blive endnu dygtigere

 • Serv (U9): Træningen tilbydes som en ekstra træning til klubbens yngste spillere. Træningen er for spillere, som kender til grundlæggende tekniske færdigheder, og som er klar til at træne uden mor eller far. Spillerne spiller forsat også på minitonhold eller lop-holdet

  Fordelingen af alle jer spillere på de forskellige hold vil kunne ses i holdsport i løbet af sommerferien. Vi sender jer en mail, når det hele er opdateret i holdsport.

  Nogle træninger har flyttet dag, det har vi været nødt til for at kunne tilgodese alle vores hold på den bedste måde. 

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfmzlfmjrfmtcyx0jhzg1pbnrvbmrrlmpwzyjdxq?sha=edd18dc7aa601e81