Trænerjob

Trænerjob i klubben

Brænder du for badminton som sport og har du den faglige værktøjskasse til at træne spillere på flere niveauer? Så er du måske en af vores nye senior- eller ungdomstrænere hos Islands Brygge Badminton (IBB).


Selvom vi kun har 11 år på bagen, så har IBB allerede vokset sig stor. Hver uge spiller over 300 børn og 150 voksne badminton i én af vores 3 haller på træner-ledede hold. Vi har i denne sæson 11 ungdomshold tilmeldt i holdturneringen, samt seniorhold i serie 2, serie 3, samt motionist og veteranhold. Vi er en klub for alle, der vil spille badminton, og fokuserer på at tilbyde træning, der motiverer og understøtter den enkeltes udvikling.


Til den kommende sæson søger (2023-2024) vi flere trænere til at træne både senior- og ungdomsspillere. Du får mulighed for at sætte dit præg på klubben og vores fælles træningsmiljø, og sammen med vores andre dygtige trænere at skabe rammerne for at endnu flere oplever glæden ved badminton.


Som træner er du selvstændig og kan strukturere træninger og sæsonplan. Du kan differentiere træningen til at rumme de forskellige tekniske og taktiske niveauforskelle på holdene.


Send din ansøgning på mail til [email protected] hurtigst muligt.


Er du interesseret i at høre mere? Send os en mail [email protected]

Sted

Vi træner på Skolen på Islands Brygge, Artillerivej 57 og 130, 2300 København S og på Kalvebod Fælled Skole, Else Ahlfelts Vej 2-4, 2300 København S.

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfndbfmtffndg5x0rhss5qcgcixv0?sha=df36fedcaa109c77