UNGDOMSHOLD FRA BEGYNDER TIL ØVEDE

På vores ungdomshold er der plads til alle piger og drenge i alderen 8-18 år – uanset om du er begynder eller har spillet før.


Holdets veluddannede trænere og hjælpetrænere sørger for en spændende, sjov og udviklende træning.

For Islands Brygge Badminton handler det om at give børnene en sjov og  udviklende træning med god variation, der giver dem glæden og lysten til at lære endnu mere af badmintonsportens finesser. Her kan du blive god til badminton, få nye venner og have det sjovt.


Vi afholder årligt en fed træningscamp, hvor holdene bliver rystet sammen, og der kan blive spillet badminton, hygget, grinet, svedt og lært en masse over en hel weekend.

Alle spillere opfordres til at spille holdkampe med klubkammeraterne i ungdomsholdturneringen, hvor vi møder andre klubber fra København. Derudover er det altid sjovt og udfordrende at tage med ud at spille individuelle turneringer, hvor vi gerne er flere, der tager afsted sammen og hepper på hinanden.

Til træning skal du medbringe indendørssko, ketsjer, drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig frit i – vi har ketsjer, du kan låne de første gange.

Vi spiller med indendørssko, dvs. sko med lyse gummisåler, som ikke smitter af på gulvet og sko, der er helt rene!

Priser

Vi opkræver kontingent halv årligt.  To gange i en sæson; i august og igen i januar.


U9-U17/19 breddehold


600 kr. 1 x træning om ugen

800 kr. 2 x træning om ugen


U11-U17/19 konkurrencehold

1000 kr. 2-3 træninger om ugen

Skolen har fortrinsret til hallen, og kan derfor til enhver tid afbooke foreningernes haltider, så vi ved at der i løbet af sæsonen vil være aflysning af træning. På baggrund af dette, er klubbens kontingenter reguleret herefter.