UNGDOMSHOLD FRA BEGYNDER TIL ØVEDE

Ez_13-11-17_dgi%20badminton%20-%20ibb_0188
UNGDOMSHOLD

På vores ungdomshold er der plads til alle piger og drenge i alderen 9-16 år – uanset om du er begynder eller har spillet før.

Holdets veluddannede trænere og hjælpetrænere sørger for en spændende, sjov og udviklende træning.

For Islands Brygge Badminton handler det om at give børnene en sjov og  udviklende træning med god variation, der giver dem glæden og lysten til at lære endnu mere af badmintonsportens finesser. Her kan du blive god til badminton, få nye venner og have det sjovt.

Vi afholder årligt en fed træningscamp, hvor holdene bliver rystet sammen, og der kan blive spillet badminton, hygget, grint, svedt og lært en masse over en hel weekend.

Alle spillere på Ungdom 2, 3 og 4 opfordres til at spille holdkampe med klubkammeraterne i ungdomsholdturneringen, hvor vi møder andre klubber fra København. Derudover er det altid sjovt og udfordrende at tage med ud at spille individuelle turneringer, hvor vi gerne er flere, der tager afsted sammen og hepper på hinanden.

Til vores dygtigste spillere tilbydes individuel træning en gang om ugen. 

Til træning skal du medbringe indendørssko, ketsjer og tøj, som du kan bevæge dig frit i – vi har ketsjer, du kan låne de første gange.

Vi spiller med indendørssko, dvs. sko med lyse gummisåler, som ikke smitter af på gulvet og sko, der er helt rene!

Spacer
Om holdene

Island Brygge Badmintons trænere placerer spillerne på de hold, hvor trænerne vurderer at de vil få mest ud af træningen.

UNGDOM 1: Hold for nye spillere. Alle nye spillere starter her og lærer badminton basics, inden de kan rykkes videre til de øvede hold.

Mandag kl 16:30-18

UNGDOM 2: Her har du lært basis-slag og -teknik og er klar til at udvikle dit spil.

Mandag 18-19.30
Lørdag 10:15-11:30

UNGDOM 3: For de øvede spillere, som har gennemgået træningen på ungdom 1 og 2.

Tirsdag 16.30-17.45

Torsdag 16.30-18.00
Lørdag 11:30-13:00

UNGDOM 4: For de øvede spillere, der ved turneringsdeltagelse er begyndt at bevæge sig op i rækkerne i ungdomsklassifikationen.

Tirsdag 17.30-19
Torsdag 18:00-19:30
Lørdag 11:30-13:00 

Derudover individuel træning en gang om ugen for udvalgte spillere. Tilmelding individuelt.

Træningssæsonen følger skolekalenderen for Skolen på Islands Brygge. Der vil være aflysninger når skolen skal bruge hallen.

Lørdagstræningen foregår, når der ikke spilles holdkampe på hjemmebane eller der er andre aktivivteter i hallen.

Holdkampe: Når du har lært det basale som ungdomsspiller hos Islands Brygge Badminton, deltager du sammen med dine klubkammerater i Badminton Danmarks holdturnering for ungdom i Københavnskredsen.

Se og tilmeld til lørdagstræninger samt holdkampe i holdsportkalenderen.

Har man som forælder fået lyst til at spille med sit barn, er det muligt på vores "familiebaner", dette kræver at du bliver medlem af IBB, og bliver oprettet som familiemedlem, det koster 200 kr. per halve sæson. Tilmeld dig via forsiden "ny spiller".

Spacer
Pris

Pris for en halv sæson:

Ungdom 1 og 2: 750 kr.

Ungdom 3 og 4: 875 kr.


Spacer
Tilmelding

Udfyld tilmeldingsformularen "NY SPILLER".

W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfndffmdffotmzx2xvz2uymy5qcgcixv0?sha=e1fd5f1f1a0a67cb