Udvalg

Udvalgsarbejde i IBB

Vi har et stort ønske om at flere medlemmer får interesse og indflydelse på klubbens fremtid. Udvalgsarbejdet består af en gruppe medlemmer samt et bestyrelsesmedlem eller træner, som arbejder med et område bestyrelsen har fokus på og på den måde kan hjælpe klubben med at blive bedre og vi kan løfte i flok.


Ungdomshold i IBB

Udvalget for ungdomsholdturneringen sørger for det praktiske omkring Island Brygge Badmintons deltagelse i holdturneringen og hjælper ungdomsspillerne til at deltage i de individuelle turneringer.


Udvalgsmedlem 

Lars Rüsz Kaysen ungdomstræner

Mathias Hornbøll, ungdoms- og seniortræner.

Alberte Simmelsgaard, ungdoms- og seniortræner.

Haludvalg

Haludvalget har til opgave at arbejde for at vi kan få bedre forhold i hallerne, og evt. andre faciliteter som klubben benytter.

Lige pt. er de vigtigste opgaver at arbejde på at få adgang til cafeen i hallen på Islands Bryge, samt at vi får et gulv som er mindre glat, og som er egnet som sportsgulv.

Udvalgsmedlemmer: 

Heidi Marie Paulsen, Formand.

Susanne Spang Jørgensen, bestyrelsesrepræsentant.

Interesseret i et udvalg?

Man er ALTID mere end velkommen til at bidrage i et udvalg, vi har altid løbende ad-hoc opgaver som skal løses, og jo flere der byder ind, jo mindre er opgaverne for den enkelte.

Skriv til os via kontaktformularen på forsiden, hvis du kunne tænke dig at indgå i et udvalg, eller hvis du  har interesse i noget specifikt, og gerne vil oprette et udvalg.W1siziisijiwmtqvmtivmjivmtrfmzlfmjrfmtcyx0jhzg1pbnrvbmrrlmpwzyjdxq?sha=edd18dc7aa601e81