Islands Brygge Badminton

Islands Brygge Badminton er stiftet 3. maj 2012. Klubben huserer i København, lige i starten af Amager på Islands Brygge og i Ørestaden, tæt på metroen.

 

Vi spiller i hallerne på Skolen på Islands Brygge, Artillerivej 57 og 130, 2300 København S og i hallen på Kalvebod Fælled skole,  Else Alfelts Vej 2, 2300 København S.

 

Islands Brygge Badminton tilbyder badminton for alle! – børn, unge, voksne som ældre. Vi er en breddeklub, som vægter det sociale klubliv højt og tilbyder arrangementer og udfordringer for alle. Ligeledes råder vi over dygtige og veluddannede trænere og hjælpetrænere. Klubben indhenter straffe- og børneattester på alle bestyrelsesmedlemmer og trænere.

 Foto: http://fotomia.dk/


IBB er en frivillig forening og drives hovedsagelig af dem, som er valgt ind i bestyrelsen ved den årlige generalforsamling. 


Bestyrelsen søger konstant ny viden og nye måder at tænke forening på. Vi sætter gang i nye tiltag til gavn for alle klubbens medlemmer og samarbejder med de omkringliggende klubber.

Bestyrelsen består af 5 repræsentanter og 2 suppleanter. Bestyrelsens arbejde suppleres gerne med frivillige kræfter og klubben opfordrer medlemmer og trænere til at deltage aktivt i klubbens daglige virke samt diverse aktiviteter.

Klubben er medlem af Badminton Danmark, Badminton København og DGI. 


Vi deltager i Badminton Københavns holdturnering for ungdom og for seniorer.  I år har vi haft 10 hold med i ungdomsholdturneringen og 3 hold i Serie 2 og 3, samt 1 veteranhold i +40.

I øjeblikket er vi ca. 550 medlemmer i klubben, 230 voksne og 320 børn og unge.

Vi sigter mod årligt at få stablet sociale arrangementer, træningslejre, kurser, fælles stævner m.m. på benene, da vi ønsker en klub med sammenhold, sjov og udvikling.


Foto: http://fotomia.dk/