TURNERINGSBADMINTON FOR VOKSNE

Turneringsbadminton for voksne findes i to forskellige sammenhænge:

 

  • Holdturnering
  • Individuelle turneringer


Holdturnering

Holdturneringen dækker alle spillere i dansk badminton, lige fra begyndere til avanceret eliterække.

IBB spiller holdkampe i den københavnske del af den danske holdturnering. Holdkampe er en fantastisk måde at dyrke fællesskabet i en ellers individuel sport.

 

Holdturneringen spilles på mange forskellige måder og niveauer:

Badminton Ligaen

1. division

2. division

3. division

Danmarksserie

Københavnerserie

Serie 1

Serie 2

Serie 3

Serie 30

Veteran og motionist

 

IBB deltager i Serie 2 og 3, og har et veteranhold 40+ (over 40 år) i Badminton København.

 

På serieholdene spiller man singler, doubler og mixed doubler og på veteran- og motionisthold spilles kun doubler/mixed doubler.

 

Gennem sæsonen møder hvert hold 5-7 andre hold fra andre klubber i en pulje af hold med spillere på samme niveau. Der spilles om at blive det bedste hold i sin pulje og op/nedrykning mellem rækkerne.

 

Tilmelding - Al tilmelding af hold til holdturneringen sørger klubben for. Vi gør vores bedste for at stille et passende antal hold, så flest muligt for mulighed for at spille holdkampe. Deltagelsesgebyr for holdturneringen betaler klubben, så det er gratis for alle medlemmer at deltage i holdturneringen.

 

 

Individuelle turneringer

Det er altid muligt at komme ud at spille turnering som seniorspiller.

 

Turneringerne er sådan indrettet, at de spilles i forskellige rækker, så du altid møder spillere der er på nogenlunde samme badminton-tekniske udviklingstrin som dig selv.

 

Let øvede spillere starter i D-rækken. Herover er C-række, B-række, A-række, M-række (mester) og E-række (elite). Senior E-række er verdensklasseniveau.

 

Alle spillede kampe indgår i beregningen af en placering på den landsdækkende rangliste.

 

Her har alle aktive spillere en placering, startende fra nybegynderen på 6-7 år op til de danske spillere i verdenseliten. Så lige så snart du går i gang med at spille turneringer kan du se hvor mange spillere du skal forbi før du er klar til at bide skeer med f.eks. Mia Blichfeldt eller Viktor Axelsen.

 

I IBB udvælger vi hvert år 4-5 turneringer i løbet af en sæson, hvor vi tager afsted som mange som muligt. Du finder de udvalgte turneringer i Holdsportkalenderen.

 

Tilmelding - Sæsonplanen indeholder alle individuelle turneringer i Danmark. I sæsonplanen på badmintonplayer.dk kan du søge turneringer frem i hele landet.   

 

 

På badmintonplayer.dk finder man i øvrigt også alle holdkampe og den landsdækkende rangliste.

For at tilmelde sig som spiller ska man have to 'profiler' være på plads i badmintonplayer

  • En bruger
  • En spiller

Brugeren bruger man til at logge ind på badmintonplayer og til at betale for tilmeldinger med.  

Spillerprofilen er den spiller, som man tilmelder til turneringer. Spillerprofilen består blot af navn og fødselsdato på spilleren. Spillerprofilen er unik, da alle spillede kampe og spillerens ranglisteplacering er tilknyttet spillerprofilen.


 Ofte har klubben oprettet spillerprofilen, og den kan man så søge frem og tilknytte sin bruger. Findes spillerprofilen ikke, kan man oprette en spillerprofil efter man har oprettet en bruger. En bruger kan godt have tilknyttet flere spillerprofiler, hvis man f.eks. har børn, der spiller badminton.