Trænerjob i klubben

Brænder du for badminton som sport og har du den faglige værktøjskasse til at træne spillere på flere niveauer? Så er du måske en af vores nye ungdomstræner hos Islands Brygge Badminton (IBB).

Selvom vi kun har 12 år på bagen, så har IBB allerede vokset sig stor. Hver uge spiller over 300 børn og 200 voksne badminton i én af vores 3 haller på træner-ledede hold. Vi har i denne sæson 11 ungdomshold tilmeldt i holdturneringen.


Vi er en klub for alle, der vil spille badminton, og fokuserer på at tilbyde træning, der motiverer og understøtter den enkeltes udvikling.

Til den kommende sæson søger vi en træner til at træne vores ældste ungdomsspillere. Du får mulighed for at sætte dit præg på klubben og vores fælles træningsmiljø, og sammen med vores andre dygtige trænere at skabe rammerne for at endnu flere oplever glæden ved badminton.

Som træner er du selvstændig og kan strukturere træninger og sæsonplan. Du kan differentiere træningen til at rumme de forskellige tekniske og taktiske niveauforskelle på holdene.

Send din ansøgning på mail hurtigst muligt eller kontakt os for at høre mere -  [email protected]